A SZÉKEK HELYETT A TRIBÁDOK ÉJSZAKÁJA VERSENYEZ BÉRES ILONA BETEGSÉGE MIATT!

Sajnálattal értesítjük kedves Nézőinket, hogy a Pesti Magyar Színház A székek című előadása Béres Ilona betegsége miatt elmarad.

A versenyprogramban az idei válogatók, Gulyás Gábor és Zalán Tibor döntése alapján a Pinceszínház indulhat A tribádok éjszakája című előadásával. Gratulálunk a társulatnak, a művésznőnek pedig mielőbbi teljes gyógyulást kívánunk!

A Pesti Magyar Színház teljes közleménye:

A változás okairól szólva a Magyar Színház közölte:

“Amennyire örültünk és amilyen büszkék voltunk amikor megtudtuk, hogy Ionesco: A székek színdarabja Szabó K. István rendezésében részt vehet a POSZT programjában, olyan szomorúan kell most tudomásul vennünk, hogy Béres Ilona elhúzódó betegsége nem teszi lehetővé, hogy kihasználjuk ezt az alkalmat és szakmai nézők előtt, színházi fesztiváli közegben mutathatnánk meg hol tart most a Magyar Színház.

Mégis mindennél fontosabb nekünk, hogy Béres Ilonának a legteljesebb gyógyulást kívánjuk éppen a majdani előadások érdekében. Bízunk abban, hogy ez a kétszemélyes játék vele és Fodor Tamással, sok örömet szerez majd a nézőknek, és további évadokban is büszkélkedhetünk még ezzel a számunkra is meghatározó előadással. Ennek reményében kívánunk minden résztvevőnek sikeres POSZT-ot.”

Alant pedig a Pinceszínház közleménye:

KÖZLEMÉNY

A Pinceszínház nagy örömmel fogadta a hírt, miszerint a 2019-es Pécsi Országos Színházi Találkozó két válogatója, Gulyás Gábor és Zalán Tibor a Pesti Magyar Színház betegség miatt elmaradó A székekcímű előadása helyére színházunk A tribádok éjszakája című produkcióját hívták meg a 19. POSZT versenyprogramjába, vagyis a válogatási időszakban született és az általuk legjobbnak ítélt előadások közé.

Társulatunk fokozott izgalommal készül a júniusi rangos színházi fesztiválra, mindezzel párhuzamosan mielőbbi és teljes gyógyulást kívánunk Béres Ilona művésznőnek!

 

Budapest, 2019. március 29.”