KEDVES NÉZŐINK, TISZTELT ÉRDEKLŐDŐK!

A kecskeméti Katona József Színház Állami Áruház című előadását azért hívtuk meg a POSZT-ra, mert kiemelkedő minőségű szórakoztató előadásnak tartjuk, és azt gondoltuk, hogy sokan lesznek kíváncsiak a kultikus film nagyszerű operett-feldolgozására.

A Színház lelkesen fogadta meghívásunkat, örömmel írták alá a szerződést.

A közönség érdeklődése sajnos a Színház és a POSZT hangsúlyos marketingmunkájának ellenére is jelentősen alulmúlta várakozásainkat, ezért a POSZT szervezői a Színházzal egyeztetve úgy döntöttek, hogy lemondják az előadást.

Ezt követően az interneten és a Facebookon több olyan megjegyzés is napvilágot látott, amelynek szerzője politikai okokat sejtett az egyszerű szakmai döntés mögött.

A POSZT szervezői soha, egyetlen előadást sem mondtak le politikai okok miatt. Vezérlőelvünk a programszervezésnél a szakmai minőség mellett a sokszínűség, ennek érdekében hívtunk meg minden évben független, kőszínházi, és vizsgaelőadásokat is a legkülönbözőbb műhelyekből.

Az online térben érkezett reakciókból most úgy látjuk, talán mégis van esély az előadás megtartására, így teszünk erre még egy kísérletet.

AKI SZERETNÉ, HOGY AZ ÁLLAMI ÁRUHÁZ OTT LEGYEN A POSZT-ON:

- OSSZA MEG EZT A POSZTOT,

- ÉS KÜLDJÖN EGY E-MAILT "JEGYET VENNÉK AZ ÁLLAMI ÁRUHÁZRA" TÁRGGYAL A POSZT@POSZT.HU-RA MÁJUS 15-IG.

Amennyiben 600 megosztás összegyűlik és ennyi e-mail beérkezik, a jegyértékesítést újra megnyitjuk.

A sajtó képviselőit és oldalunk követőit arra kérjük, hogy egy megosztással segítsenek minél több érdeklőhöz eljuttatni Facebook bejegyzésünket.